YÖK’te Meslek Yüksekokulları Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Gürün Meslek Yüksekokulu Müdürü ve SCÜ Koordinatörü Doç. Dr. Hidayet TAKCI YÖK tarafından 15.12.2020 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenen Meslek Yüksekokulları Müdürler toplantısına katıldı.

YÖK Yürütme Kurulu üyesi ve YÖK Meslek Yüksekokulları Komisyon Başkanı Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ başkanlığında yürütülen toplantıya Devlet Üniversitelerine ait Merkez Meslek Yüksekokul Müdürleri ve MYO koordinatörleri katıldı.

Toplantının gündemini uygulamalı eğitimler çerçeve yönetmeliği oluşturdu. Toplantıda söz alan MEYOK Koordinatörü Hidayet Takcı’da Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında yaşanan soruna dikkat çekti. Öğretim elemanlarının kimilerinin kendilerine uygun programlar açılmadığı için mağdur olunduğunu ifade eden Hidayet Takcı ihtiyaca göre konuyla ilgili raporu YÖK’e teslim edebileceklerini ifade etti.