2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dönem Başı Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Toplantısı Yapıldı

MEYOK Toplantısı, Rektörümüz Prof.Dr. Alim Yıldız’ın başkanlığında, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Uygulamalı Eğitimler Koordinatörü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy ve meslek yüksekokulu müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, güz yarıyılı değerlendirmesi ve bahar yarıyılı planlamasının yanı sıra 3+1 uygulaması ile ilgili hazırlıklar gözden geçirildi.

Meslek yüksekokullarımızın talep ve ihtiyaçlarının dinlenmesinin ardından Rektör Yıldız, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisi ve başarı dilekleriyle oturumu sonlandırdı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir