MEYOK-3 Eğitim Semineri Tamamlandı

25-29 EYLÜL 2023 Tarihinde MEYOK-3 Eğitim Semineri düzenlendi. Eğitim seminerinin açılış konuşasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın yaptı. Prof. Dr. Nevcihan GÜRSOY, Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin KARTAL ve Doç. Dr. Emre HASTAOĞLU tarafından Mesleki Eğitim Uygulamaları Eğitimi, Dr. Öğr. Üyesi Adem Uzun tarafından Fikri Mülkiyet ve Sinai Hakları Eğitimi, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YILDIZ tarafından Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Daire Başkanı Doç. Dr. İsa VURAL tarafından MUYS Sistemi Eğitimi ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan DÜNDAR tarafından TÜBİTAK Proje Yazma Eğitimi verildi.

Eski Kültür Merkezi Kadı Burhanettin Salonunda gerçekleşen MEYOK-3 Eğitimlerine Meslek Yüksekokullarında bulunan akademisyenler ve diğer davetliler katıldı.